Je auto online verkopen

Je auto willen verkopen en alles snel en vlot laten verlopen. Dat wil een ieder toch? Online kan dat! Maar moet je precies doen?

  1. Allereerst moet je je voorbereiden. Begin maar door je auto een goeie beurt te geven. Van binnen helemaal verschonen, matten uitkloppen, asbakjes ledigen enz. Daarna bepaal je de prijs dat je voor je auto zou willen vragen. Maak ’t niet te hoog zodat mensen snel aandacht gaan verliezen.
  2. Ga online en zoek naar een goeie website die de auto voor je kan verkopen. Er zijn er een aantal dus keuze genoeg. Probeer zoveel mogelijk recenties van mensen te vinden die de websites gebruikt hebben en lees over hun ervaringen.
  3. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt moet je beginnen een goeie advertentie in elkaar te zetten. Zorg ervoor om genoeg foto’s van je auto te maken en te plaatsen zodat deze naast je advertentie gezet kunnen worden. Hoe meer foto’s je plaatst, hoe meer mensen je auto kunnen bewonderen en een serieuze aanbod kunnen doen. Bij sommige sites moet je je gegevens opsturen en nemen ze dan contact met je op en bieden je een marktconforme prijs aan.
  4. En nu maar wachten op een serieuze bod. Online gaat alles sneller en binnen 1 dag kunnen een tal van mensen je auto hebben bekeken. Het kan zijn dat je dezelfde dag al een aanbod krijgt. Als je een persoon hebt gevonden aan wie je wilt verkopen wordt er ook gezorgd voor een snelle overname.